Welkom!

 

Brass Friends Lembeek is ontstaan nadat enkele vrienden de koppen bij mekaar staken om een nieuw orkest te bouwen in de vorm van brass band. Het idee werd door veel muzikanten zeer enthousiast onthaald en de respons was dan ook bevredigend.

Op 16 augustus 2006 werd na maanden van voorbereiding van start gegaan met de eerste repetities in ons eigen lokaal te Lembeek. Het weekend daarop volgend werd een BBQ georganiseerd die een spetterend succes was en waarmee we de nodige uitgaven konden doen om met deze band van start te gaan.

Reeds 5 jaar op rij geven wij een galaconcert in de Sint Veronus kerk te Lembeek en werkten wij reeds samen met Paul Severs, Garry Hagger, Johan Verminnen, Barbara Dex, Fedra Coppens ( viool ) ,Caber Feidh Pipe band en Vox Veroni,  overigens met veel succes.

Brass band Brass Friends is een orkest van een 25-tal enthousiaste muzikanten die streven naar kwaliteit, zonder afbreuk te doen aan het belangrijke sociale aspect van een vereniging. We blijven  ten slotte een groep vrienden.

 Via deze site kunt U ons alvast beter leren kennen.